tycker du att du är vanlig?


en bild från midsommar kan ni få, även fast det snart är en vecka sedan. men jag har inte orkat sitta vid datorn, det är ju sommar försjutton och den tar man vara på. men midsommar var jävligt bra och tänkte bara berätta att jag gillar er alla mina fina vänner.
sen har jag hunnit vara vid husvagnen på ön med jakob, och mös en stund med familjen + mormor och lennart och min moster och mina små kusiner som bor i egypten.
sen har jag även spelat match, (fick dock jättedålig kritik efter den, tack torbjörn, då får mig att vilja sluta på fotboll....) vi vann med 3-2. sen har jag varit hos jakob, badat i laksjön, och nu ska jag snart träffa mina vänner hemma hos anna för en turnerings-night! ser fram emot detta. puss på er!.

MORDEN I SAND.

galet bra midsommar. skriver mer om det senare. nu kilar jag iväg till harbo. nu vet ni att jag lever ivarjefall. pusspuss

KATT.

dåligt med update här va. men har inte riktigt tagit mig tid till att sitta vid datorn.
idag ska jag tydligen med på match. tycker faktiskt det är konstigt att man inte kan höra av sig i tid om man blir uttagen till match. speciellt när dem skriver ut laget på hemsidan kvällen innan. om jag inte hade gått in på hemsidan imorse hade jag ju inte ens kommit till samlingen.
jaja, blir säkert inte så mycket spelande för mig idag men det känns ganska lugnt, vill hellre vara med på harbomatchen på tisdag så. men skulle gärna vilja visa vad jag går för också, men det är så svårt!!!

jaja, imorn är det midsommar, kommer bli himla härligt!

GOOD DAY.

idag är en bra dag. om fyra timmar ska jag åka på samling. sen är det match klockan sju med våla-laget mot rex! undrar om jag kommer få någon speltid. kommer bli kul men nervöst ivarjefall. sen ska jag åka till jakob. det var ju ganska länge sedan man gjorde det...
snart är det midsommar också, taggad! pusss på er.


Home is whenever I'm with you.



Alabama, Arkansas I do love my Ma and Pa
Not the way that I do love you
Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye
Girl I never loved one like you
Man o man your my best friend, I scream it to the nothingness
There ain't nothin that I need
Hot and heavy, pumpkin pie
Chocolate candy Jesus Christ
Ain't nothin please me more than you

Ah, home, let me come home
Home is whenever I'm with you
Ah, home, let me come home
Home is wherever I'm with you


La la la la, take me home
Daddy I'm coming home

I follow you into the park, through the jungle, through the dark
Girl I've never loved one like you
Moats and boats and waterfalls, alley ways and pay phone calls
I been everywhere with you, that's true
Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night
Never could be sweeter than with you
And in the streets we're running free, like it's only you and me
Geez your somethin to see

MATCHEN

ja, vad ska jag skriva. vi förlorade med 9-4. men ärligt talat så kan jag inte vara ledsen över det. tycker faktiskt att det var pinsammt att dom fick vinna på det spelet de "spelade". förlorar hellre mot ett lag som bjuder upp till spel. även om vi förlorade mot hagby, så tycker jag det var den bästa match vi spelat och bästa träningen genom match vi fått. för dem bjöd upp till spel och lät oss jaga. nu var det mest långboll på långboll. och sen ska jag inte säga att vi var så mycket bättre. kändes som att allt var så jävla osäkert? jag var också nervös.. men vi var bättre enligt mig. men sen finns det ju vissa saker som sänker oss lite.

nu kanske alla tärnsjöbor blir arga men dethär är min blogg och mina åsikter skrivs här. dessutom så hörde jag tärnsjöbor som tyckte vi var bättre så. men skriv en komentar om ni vill. är den för omogen så svarar jag inte.


JAG HAR VÄRLDENS FINASTE VÄNNER.


ni får en bild ifrån kvällen, finns flera på facebook om ni vill se. vi fick jättegod mat och efterrätt. och hade det mysigt. jag har så fina vänner. nu ska jag tagga om för match imorn!

my heart is beating like a jungle drum rakatungtungrakatungonburubummbummbumm


BRUDAR MED SMÅ, SMÅ PATTAR, KAN DRA ÅT HELVETE.



är redan klar för att åka till anna men det är över en timme kvar tills jag ska åka. hur ska jag få tiden att gå? kanske ska kila ner och säga hej till brorsan som är här och hälsar på! puss på er.

NERVÖST?!



ojoj, är visst uttagen till vålas match också, läskigt, men kanske kul!

BRUNA CONVERSE ÄR SNYGGAST.


kollade lite på mina undanlagda skor, och varför är mina snyggaste skor undanlagda? dom är för stora. himlans skit, vill kunna ha dom, hur kunde jag ha dem förut? nån kan få köpa dem för en dyr peng!

KATTSOMMAR.



ser ut som jag och mina vänner gjort rätt som åker upp mot falun på midsommar. vädret ser ju lite bättre ut där. det kommer bli så jävla grymt mina kära vänner. och ikväll åker jag ju somsagt till anna, (kameran ska med!!) kommer bli hur bra som helst. nu ska det städas och målas naglar! puss

Sometimes late at night Under slow black skies I can hear your heartbeat For miles.

kattsommar (lilli) <-- sådär ser det ut när jag, anna och emelie väljer musik till midsommar. (och ja, det är på jakobs konto, men jag har bara tre minuter så jag slösar lite på hans eftersom han ändå är borta.)
men den kompletta listan har sara så alla vet. nu äre dags att sussa. puzzarrr


DU SÄGER INGENTING, DET SÄGER ALLT.

lina, anna och nora var här nyss. vi skulle kolla på systrar i jeans, och vi kom en bit. men våran dvd suger så sen blev det mest prat. dessutom tog sig anna och nora hit på moppe, grymt ju! hahaha
nu ska jag lägga mig och läsa, blir så inspirerad när jag hör på anna och lina att dem läst typ 4 böcker på bara några dagar. jag älskar ju att läsa men har just nu fastnat i om jag kunde drömma. men vill läsa ut den...

DET PLAGG JAG VILL HA MEST JUST NU:

Levis Vintage Denim Vest, jeansväst


BEST WAY TO NOT GET YOUR HEART BROKEN.

 

 

Photo Courtesy: heartbreakbeauty


CYKEL-TUR.

tog en sväng på biken med karolina och andreas. vi cyklade ända fram till affären och handlade fredagsgodis och sedan hem igen, dom är så duktiga mina små gullungar, blev ju runt 8km. snart kommer anna, nora och lina hit också. mysigt.


HELLO HELLO HELLO HOW LOW?

hej babes. tänderna väntar på borstning. imorn tänkte jag städa klart mitt rum sen kanske jag umgås med ida? och kanske anna, nora och sara? vi får se.  och på lördag är det kalas hos anna. fy17 vad mysigt det ska bli. längtar faktiskt ganska mycket tills då. & sen på söndag väntar en match mot tärnsjö, skulle gärna slippa men vill vara med på samma gång. och sen är det faktiskt måndag och då kommer jakob hem, tänk att vi vart ifrån varandra 2 veckor och 4 dagar då.

puss va

STOP COMPARING YOURSELF TO OTHERS.






THE ONLY QUESTION WE HAD IN MIND: WHERE DO LOVE GO WHEN LOVERS DIE?


FÖRSÖKER FÅ ORDNING PÅ DETTA IDAG.


lyckas jämt få så stökigt. men nu ser det lite bättre ut. snart är det träning så jag tar en liten paus från städning. hoppas träningen blir skoj! pusss rå

MY LOVE.


nu är det inte alls långt kvar till jakob kommer hem, bara helgen kvar. tanken på att han luktar mig i nacken gör mig så glad. & dessutom drömde jag om oss inatt. underbara tankar.

WEEKDAY.


varför testade jag inte dessa igår? jo, jag hade lite bråttom så jag hann inte. men fyfan så snygga.

LIFE IS TOO SHORT NOT TO LIVE IT UP A LITTLE.


I WANT TO CONQUER THE WORLD.



har haft en riktigt bra dag om man bortser från min huvudvärk. drog in till stan med mami, lovisa och alexandra. drog en snabbis på gränby och sen plockade vi upp peter och åt mat på rixos. riktigt gott och dom var inte snåla heller. sen mötte jag upp emelie på stan och var med henne och sara och köpte det på bilden (bh från lindex 50;- shortsten från weekday 100;-) + en liten present till en fin vän.
nu har jag ännu ondare i huvet men jag ska inte klaga så mycket. puss

I WANNA BE WITH YOU TONIGHT, TONIGHT, TONIGHT, TONIGHT.


sara var här nyss, hon kom efter träningen som var sådär, tomas tyckte tydligen jag var bra idag, men jag kände att jag gick på halvfart, kändes som att jag hade en sjukdom i kroppen eller som att jag spelat en hel match igår.

sara och jag hann ivarjefall snacka lite strunt i nån timme. nu måste jag gå och lägga mig, för imorn ska jag till stan, och träffa emelie och sara. fint med sommarlov.

COME LET'S GO LET'S GET IT ON.


nu ska jag byta om och kila på träning, hoppas jag får på mig fotbolls-skorna med mina onda tå. bye babes.

VÄRLDENS BÄSTA.


världens bästa grej hände nyss. jakob ringde! nu längtar jag ännu mera tills på måndag, sex nätter dit. fick tårar i ögonen så glad jag blev. jävla underbaring.


FUKKED UPP.

föresten, fan vad jag blir trött på vissa saker. tänkte bara säga det.

I BELIEVE IN MIRACLES.


RAMONES.


Do you do you do you do you wanna dance?

har nu startat enny blogg, får se hur detta går. tänkte börja med att säga att min tå gör ont som satan, för jag skulle flytta på en fotölj och gjorde det på min egen fot. spydde nästan av smärta. stackars mig.

RSS 2.0