2 mobilbilder.



tack emelie :*

Idag ska emelie firas.

Hejhej. Skriver från elins (linniälskarens) mobil. Har psykosocialtarbete och sen ska vi fika och sjunga. Jättekul!! Längtar tills efter skolan när jag får slippa elin och får träffa kojsar och äta räkor. Mysigt. PUSS

anja konstantinova. fyfan vilken skönhet

http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lp6re35G9D1qlzztko1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1319828318&Signature=GYHx4E0zBc0cS2n1xBt2MLXGgQc%3D





en bra fredag väntar mig.



hej svejs. ska kila ner och äta ett ägg nu, sen blir det sängen + o.c!!
imorgon ska emelie firas eftersom att hon fyller 18 idag. puss på det. då blir det räkor och gos med mina vänner. men det är inte bara det imorgon utan även ett lov som väntar efter skoldagen som startar med sovmorgon, fint!

torsdag.



försökte ta tag i mitt liv. viktigt för mig i höstmörkret tror jag. jag ska vara glad denna vinter!

böcker.



eftersom jag läser en hel del så ger jag er lite boktips. min personliga favorit är innan jag dör (har läst den 2 gånger och vill bara läsa den om och om igen). men de andra kommer tätt inpå. funtar ni på vad författarna heter och inte ser är de bara att fråga. eller söka upp det?! ja ja, dusch var det. puss

hurtig.

en skoldag, en stund på crostrainern och en hårdmacka med leverpastej så har jag så gott som hela dagen kvar. ska nog göra några situps innan jag hoppar in i duschen bara.  LATERO BABES

svar.

Anonym om får man se ut såhär när man är 16 år?:
bilden tog upp hela dataskärmen fan!!!


SVAR: okej, inte för mig fan!!!!!!


Anonym om seize the day.:
äre en joint jag ser?


SVAR: hej anna!!? det kan det mycke väl vara. skrev ju seize the day och det bästa sättet är att ta en joint!




får man se ut såhär när man är 16 år?


life and tyra

hej & godkväll. jag borde plugga nu. och det kanske jag ska göra efter detta inlägg. men finns så mycket  mer lockande saker som att kolla på film "dumpa honom" eller läsa "hur kunde hon?" psykologi borde ju vara intressant- därför jag valde det. men med en dålig lärare orkar man inte ett skit.

borde inte klaga på skolan när jag har ett jävligt bra schema. kommer ju säkert ångra mig sen när jag jobbar. men skitsamma, nu pratar jag om ingenting.
livet och tyra, blä </3 HEJDå

headbandz med syrran!




seize the day.

Tumblr_ls3s1phvsc1qhf4kao1_500_large

nybakta bullar.

när man vart ute på promenad och gjort situps + städat rummet såhär fint:



då är man värd detta:


mamma har precis bakat bullar. gott att få vara hemma dagar som dessa.
tänkte på en sak också... folk säger jämt att de ska ut och springa/gå när dem vill tänka osv. men jag går ut och går/springer när jag vill slippa tänka. puss

heho

lyckat. vaknade lite senare än vad som var tänkt. klockan ringde aldrig/hörde den inte?. så ja, går och lägger mig igen då.

07:13

måndag IGEN. går och lägger mig i sängen en stund till.

GOTT.



har nu fått mycket mat i magen så nu åker jag!

taggar till semi!!!!



fotot: http://taub.se/Taub/Welcome.html
bilden: karolina

ja

vafan har man en hjärna för? orkar inte med mig själv. match imorn, godnatt.

vem är det som nawar?

mysigt hos ida i jacuzzin men mina vänner. sen blev det idol med godsaker. dessutom!!! så körde anna på ett djur när vi åkte hem, blev lite roligt kaos, visste inte om jag skulle skratta eller gråta. haha!  (var ett mindre djur, mink eller liknande)

fan alltså, har ju inte gillat andrés personlighet/stil, men blev typ kär i honom idag, lilla gubben såg ju ut att svimma vilken sekund som helst, och hur gullig är han inte nu då med en fin frisyr! naw

Du kanske ska skippa attityden André Zuniga Asplund!


eh hej


happy holiday your bastard.



HELG! gött, tog en egen sovmorgon imorse, hetta dase på allt i skolan med elin typ. okej inte så illa men fan vad drygt allt är. praktikplats fixad ivarjefall och kommer få en kille till handledare, skönt! dessutom ska jag vara på samma skola som elin. gött. nu drar jag till ida och badar jacce med några face. PUSSSSSSSSSSS

kväller.

dags att göra sig ordning för kvällen. har städat lite faktiskt, känns skönt. ska göra mig lite fruktsallad och mysa ner mig i sängen tror jag. imorn är det fredag och då är det jaccuzi + idol hos ida, fint. puss :*

SHOPPAR INTE NU FÖR TIDEN MEN OM NÅGON HAR LUST ATT KÖPA NÅT TILL MIG SÅ:







VART TOG SOMMAREN VÄGEN?


onsdagsprat.

skönt att vara hemma kvart över tolv, dock inte lika skönt när man blir helt förslöad framför datorn när man borde plugga och städa. har träning ikväll och är nog inte jättesugen att åka ända till heby i kylan, hoppas bara att det inte regnar. vill ju spela match i helgen så känns som att jag borde träna även fast jag borde stanna hemma och skriva psykosocialt arbete och plugga svenska..

orkar inte med skolan just nu. känns som det är så mycket annat att tänka på, viktigare saker man vill vända sig åt och saker man vill ta tid till, vissa saker oroar mig.

även fast jag varannan timme känner mig väldigt motiverad till saker kan jag inte låta bli att hamna nere i en svacka nästa timme. höst och vinter är inte min grej, blir för deppig. skulle vara så skönt att bara få ligga under mitt duntäcke några dagar framför massa bra filmer och böcker.

och snart är det praktik, och jag längtar verkligen inte, alla tycker jag är dum i huvudet när jag säger så, men vem vill vara bunden till 8 timmars arbete varje dag utan betalt. nej fy, hellre skola.


felicia.



är hon inte snygg så säg. bära upp mode kan hon också. fy bubblan

hur kunde hon?

detta är den hemskaste boken jag läst och då har jag bara läst tre kapitel. fyfan, sann är den också. undrar om jag kommer klara att läsa ut den. den handlar om dana och hennes syster som blir våldtagna och slagna redan som jättesmå barn utav hennes styvfar och andra släktingar men även andra, utan att hennes mammas hjälp. HEMSK!

3 bilder från i lördags.



tre bilder från i lördags. det var mysigt. men drog till stan vid 10. mysigt det med. sov till kvart över ett igår.
imorn är jag ledig, göttans. ska nog till jakob senare, kanske se på water for elephants. puss :*

facelook.


tänkte visa er att jag faktiskt sminkat mig i grönt för ikväll! händer ju inte varje dag så att säga. ser glad ut gör jag också. jippie. jag hoppar över våran "förferre" och drar direkt till vallen för käk och prisutdelningar osv. är inte så taggad som alla andra verkar vara. känns dumt att säga så men det är sanningen. (nu låter jag sur men det är jag inte, ska bli mysigt men är inte värsta partypepp dirr) PUSS :*

UGEFÄR SÅHÄR SER JAG UT IKVÄLL.



världens bästa spel.


LUNCH!



så jävla gott, dessutom är det nyttigt och det känns ännu bättre. makrill i tomatsås måste vara det bästa pålägget! fin hemgjord müsli gjorde jag också av cornflakes, havregryn, russin, linfrön och andra små frön.

13:37

jippi, kollade precis på klockan som står på 13:37. oj
matchen igår gick bra, dock bara en kvarts? spel för mig men blev en vinst med 7-3 och vi är vidare i cupen. idag vaknade jag i jakobs säng och drog mig sedan till vallen för att duka. ska dit ikväll och ha föreningsavslutning. klart att det är slut när man äntligen blir peppad. dock brukar inne-säsongen va askalas!

PUSS.

SUBMARINE.



denna, jakob + chips nu. grym torsdag.

FÖRESTEN...



se så fina jag fick igår! drog till media markt efter skolan och eftersom att mina gamla lila gått sönder fick jag ta ett par nya. fick bli svart denna gång. värt!
dessutom har jag "ny" design, är ju lika som på pplup nästan, men jag tycker om den, kanske blir en ny header bara.

HÄR HAR NI:





MOTIVATION.



hejhej, det är säkert jättekul att se att jag äter äpplen och vad jag dricker. haha, bättre än inge bilder allt tycker jag, och jag bestämmer. har fått se skolfotona nu, hehe, kan visa er i ett annat inlägg senare.
tänkte mest säga att. ja, vi pratade om motivation på psykologin idag, och fan, jag kom på att jag har fått rätt bra motivation, är så jävla sugen på fotboll och jag är uttagen till match imorn!! längtar till senare när jag får mysa med jakob. :*

onsdag.

jävlar vilken ofattbar seger igår. nu kan man vara glad ett tag.
idag ska jag prova studentmössor och göra några ärenden, ikväll är det träning.
drygt en timme kvar av skoldagen bara. gött, puss!

mysig eftermiddag.



har tillbringat senaste timmen med detta. nu ska jag spela spel med karolina och sen dra mig vidare till harbo. imorgon ska jag träna och hoppas på att det blir match på fredag. ciao :*
föresten fick jag vg på historia-provet!!

saknad och en cover.

kikade igenom min gamla pplup-blogg i brist på annat och fan, den var ju rätt bra faktiskt. saknar den en aning nu, vi får se. kanske drar mig tillbaka inom kort.

& här är världens bästa cover av det snurrar i min skalle.

snicksnack.



tja guys. kände mig nyss som en liten fjortis som blev överlycklig över att få skriva med hampus på chatten. haha. han är den snyggaste 16åringen jag sett. menmen, slutpratat om det. eller? kan jag? haha

jakob drog in till stan och lämnade lite saker så jag ligger här ensam och fryser. tänkte bara lägga till hur duktig min syster och resten av hennes lag var igår som vann cupen i sigtuna. känns som att östevåla damlag kommer bli riktigt bra när dem kommer upp.

svensk musik/dålig musik som är bra (finns undantag)

är såååå skoltrött! men jag kämpar på och har mycket bättre närvaro nu.
sitter hos jakob för tillfället och lyssnar på den SVENSKT? spellistan.
ska försöka städa upp lite här medans han tränar och duschar, det behövs.
puss.

godnatt.

dags att lägga mig i sängen nu efter en mysig kväll. är tvungen att gå upp tidigt imorgon på grund av träning, men det är det värt efteråt. blir nog ett satc-avsnitt innan jag somnar, dom kan ju inte räkna med att man ska vara pigg klockan halv tio på en söndagmorgon. godnatt.


mysig lördag.



dricker chailatte och äter upp det lilla godiset jag har kvar sedan igår. anna och linda kommer senare och ser på sex and the city 2 filmen. mysigt!

mobilkvalité.


dålig bildkvalité men såhär såg det ut hos emelie igår. jag och ida gjorde nudelwok och emelie, sara och lina pizza (eller ja, jag gjorde pizzan också, varför gick jag inte hotell och resturan????) vi kollade på sverige-matchen och idol och jag stannade till tolv, då tog jag bussen hem till jakob och sov. idag har dagen spenderats i heby där det var fotboll.

where are you pablo?

anonym! om några små saker om mig.:
varför döpte du just din blogg till Where are you pabloo ? :)



svar: lyssna på denna låt här nedan så förstår du, den här låten har haft stor betydelse i mitt liv eller hur man nu ska uttrycka sig. dock blev jag besviken när jag inte kunde heta whereareyoupablo med ett o.


några små saker om mig.

- jag är jättedålig på att plugga, blir oftast så att jag pluggar på bussen påväg in till skolan samma dag. (även om jag skriver här ofta att jag SKA, så lägger jag mig och läser en vanlig bok eller ser på satc.) det är så svårt! dock om jag tycker saker är intressantra fastnar det jättebra.

- jag vet inte hur jag ska förklara min musikstil. hatar när folk frågar vad jag lyssnar på musik. det var tyskar som frågade mig i förrgår, på engelska dessutom. jag skaka bara på axlarna. som tur var så frågade han frågor om jag gillade guetta osv sen och då kunde jag lätt säga: No. haha

- jag blir arg på folk som klagar på sitt utseende hela tiden när dem redan ser så bra ut och verkligen inte borde klaga, jag tycker man kan klaga lite men nångång måste man väl acceptera sitt utseende? det finns alltid folk som tycker att man är fin.

- ibland hatar jag denna tråkiga värld och vill grina över att allt suger. (jag är nog inte deprimerad som detta kanske låter som) detta händer oftast på vintern och det är kanske inget konstigt med det.

- jag gillar inte när man använder könsord/sexuella ord som svordomar. (dock använder jag själv fuck, he he eme.)

- jag skulle lätt ha rött hår om jag orkade sköta om det. när lovisa börjar färga kanske jag kör på det. SÅ JÄVLA SNYGGT.

- jag älskar att kolla in tumblr's. alltså inte vilken som helst, jag kan leta länge för att hitta en bra.

- jag tycker handboll är den roligaste sporten! (blev någon förvånad?)


snälla, snälla.

hej gays, idag har vart en bra dag faktiskt. först lite skola, sen drog jag och köpte nya skor till vintern, rakhyvlar och ikea-chips (gräddfil och lök, mina favvochips!) mötte upp jakob och vi åt på cupido, det var hur längesen som helst och det var helt klart värt det. nu drog jakob och jobbade i 2 timmar så jag sitter på genomfarten och dricker en latte och ska plugga lite historia. imorn är det fredag, N I C E!

puss på er.

duktiga jag.

känns så jävla skönt när man tränat dubbelpass, & kändes skönt att träningen var kul och jag blev peppad även fast det inte gick jättebra. ska göra en chailatte och krypa ner i min säng i mitt nystädade rum. läsa lite till proven och se på satc. imorn har jag och jakob varit tillsammans i 2 ½ år, så kanske äter i stan. mysigt! Puss


du som ville ha mer dvd i inläggen, menade du dvd-spelare eller dvd-filmer? jag bjuder på både&!

http://cache.gawkerassets.com/assets/images/17/2009/07/dvds.png











tja ff's!

fuckfaces, är min blogg tråkig? vad vill ni se? säg då!!!
ge mig lite inspration!!!!!! annars lägger jag ner
drar på träning medans ni kommenterar, ciao!

chailatte.

drog en tränings-sväng på kvällskvisten, blev lite allt möjligt, typ intervaller, var rädd för mördare och björnar så blev så utav sig själv, för det var meningen som en powerwalk. ska göra en chailatte snart tror jag och kolla lite på svenskan och historian. skulle va fint med lite SATC också.
imorgon har jag och elin bestämt oss för att använda skolans gym när det endå är öppet, såklart så la dem träningen imorn också, men det får blir dubbelt upp! bara att köra på.


!


 


hey ya!


finns så många bra covers på den här låten, här är en av de bättre!!!

söndag.

fan vad skönt att vakna och vara utvilad, dock känner jag mig lite halvsjuk. snart ska jag till mormor och lennart och äta mat med en del av släkten. sen blir det match för min del, får se om jag orkar, blir väl bänken men.


spontant.

vilken kväll/natt/morgon det blev igår. har sovit halvt i 2 timmar, mellan 6 och 8. känns ju sådär. vågar inte lägga mig i sängen för då kommer jag somna och vakna ännu segare. får dra i mig lite mer kaffa, ta en dusch och se vad som händer, tydligen kommer ju min käre bror peter idag så det blir ju trevligt. ska eventuellt ha lite myskväll med sara också, (det behövs!!!! haha)

men ivarjefall, gårdagen. började med räkfrossan och det var väldigt trevligt och gott! sen blev det lite spontant allting och vi kilade till emelie och körde en miniförfest. jag gjorde nog framträdande med isn't she lovely minst sjutton gånger. sminkade mig väldigt snygg osv. sen drog vi ut på stan och. ja hängde runt på juristfest med finnar, träffade råttan som trodde man kunde använda norrländska som raggningsknep. ja, allt var galet hela tiden och sara blev skjuten, haha.

dessutom gick jag och sara ut som lebbar, vissa tyckte att vi va random (hahah) men vissa tyckte vi va sexiga när vi pussades, HAHAHA! GALEN KVÄLL!!
har smörjt in mina ben med liniment med hopp om att dem inte ska ramla av. gå runt med klackar i nästan tolv timmar tar på krafterna! nu blev det himla långt men ville bara dela med mig av en minidel av allt.


RSS 2.0