onsdag

för lite snö i sälen så brorsan blir hemma och därför kommer jag inte bo där som jag skulle. får se om jag ändå göra ett byte med honom över helgen, han hit, jag dit.
jaja, annars då? ska inte klaga men är så jävla opepp på det mesta, har även huvudvärk. 2 dagar kvar på denna vecka. bara att kämpa på!
fyller ju år om två veckor + en dag också. fan alltså, är jag verkligen snart 18? känner mig som en liten baby. det skrämmer att se på framtiden, vad ska man göra? var ska man bo? skulle ju vilja flytta ner till skåne. men klarar man att flytta ifrån familjen och den lilla värld man känner igen?
nej fy. nu måste jag äta nåt, sen kasta mig i sängen för oth. (känns som att det är det enda jag gör förutom praktiken) puss

tisdag

andra dagen i rad jag är hemma från praktiken idag. har plöjt igenom massa oth-avsnitt (och fler lär det väl bli), mött karolina vid bussen och gjort smoothie till henne, ätit havregrynsgröt till lunch, sovit och inte så mycket mer än det.

på torsdag ska jag flytta till stan och bo där tills på söndag i brorsans lägenhet. hur nice?

bring it on

tycker fortfarande så mycket om den här låten från första bring it on filmen som jag kollade på tusentals gånger för några år sedan. så mysig

ute och inne.

utanför ^ på mitt rum v (+ oth såklart)

satc


inspiration typ



gaga

ärligt talat. jag hamnar i någon slags psykos när jag lysnar på lady gaga. dock händer det inte ofta att jag slår på hennes musik när jag är ensam. men jag måste få beskriva hennes musik som konst. okej, all musik är konst. men det är något speciellt med henne. hon ger mig rysningar och hjärtat hamnar i någon ovanlig rythm även fast jag inte är nåt fan av den sortens musik som hon gör. sen bara älskar jag hur galen hon är, hur hon gör saker o.s.v. att se henne live måste vara en sjuk jävla upplevelse.






























bilder från lagavslutning, kalas och syskon.


snyggis

robert-pattinson2_102946392

 


hej torsdag.



jag har tränat idag, därför jag orkar göra ett seriöst blogginlägg. haha, livet är grymt ibland.
käkade lunch med jakob på pinoccio idag, fyfan vad god pizza. nu ska jag duscha av mig, göra lite te och sen lägga mig i sängen och se på one tree hill. imorn väntar en lång dag på praktiken, dock går dagarna så fort men är inte alls peppad. men resten av helgen ser ut att bli bra. hänga + sleepover hos eme imorn och på lördag blir det mer emehäng, fotbollskik och marykay.

föresten, så himla gott med apelsin just denna årstid!!!
(Navid Modiri & Gudarna – Paus Där)

onsdag

paus där

amazing

var en riktig höjdarkväll igår. dansade som fan, har blåmärke på knät efter att ha dansat på högtalare, & frida rev mig i ansiktet. lånade ut väldigt viktiga saker som jag måste få tillbaka också. haha. idag har jag mått lite som jag förtjänat som man brukar säga. men snart blir det bakad potatis.
och pappa har köpt pepsi och jag har godis kvar sen i fredags. fyfan vad bra.
bilder från eme.

precis just nu



har nu helg! sitter väldigt fint. har börjat fästa mig vid alla barn på skolan nu, sååå gulliga! ska till jakob ikväll och mysa framför one tree hill. imorn ska jag in till stan en snabbis först och fota lite, sen drar jag till ida och firar henne och partar all night long. puss!


en kort dag på fritids.

anna ville ju ha update om mina praktikdagar och eftersom det är i stort sett det ända jag gjort den här veckan så kan jag inte blogga så mycket.
idag var en kort dag i varjefall. spelade stratego mot några pojkar, ritade råttor åt tjejer och sen spelade jag king den sista timmen innan stängningen.

imorgon är det helg och jag känner att jag uppskattar den så mycket mera nu när man haft en "intensivare" vecka. man får ut så mycket mer av veckan nu än när man bara säckar i skolan. känns så mycket vettigare.
kan inte heller komma på vad som är bäst.

nu väntar en kort dag imorgon bara. sen drar elin och jag till luthagen (ica alltså, men vi säger alltid luthagen bara, hehi) och köper godis.  men nu ska jag ev. börja plugga lite historia. har ju en ganska stor grej att göra så borde börja. sen blir det lite one tree hill. puss

torsdag.

varit helt off här i bloggen, men har inte vart hemma och har vart två långa dagar på praktiken nu tisdag & onsdag. 8.00-16.00  men idag börjar jag 13.00 och imorn slutar jag 12.00. det finns massa fina barn och jag får vara i olika klasser hela tiden. idag ska jag vara på fritids.
men. känner mig helt slut just nu. har ju sovit i över 12 timmar så det kan ju vara det. hoppas att jag inte blir sjuk i varje fall. nu ska jag gå och äta lite frukost. puss

jippijou

yes. utslagen är tillbaka. och denna gång även i ansiktet, men som tur är så syns dem inte så bra. men känns förjävliga. ska kila till stan med en del av familjen och sen åker jag nog till eme. puss

lucy in the sky with diamonds.


nora vet hur det blir om man snackar strunt

orkar inte när massa fjortisar säger: skönt att fjortis-andre åkte ut!

hjärtevärmare

kvällens glädjehöjare! känns faktiskt riktigt bra i hjärtat när man får ett sånt här pris. dessutom var dagen och kvällen bra, känns lite sorgligt att säsongen är över och att dick, tomas och torbjörn slutar. (kanske inte tomas)
nu ska jag lägga mig i sängen och dö en aning och se oc. godnatt

hej

hoppas dagen blir bra

den mest intressanta dagen under detta år. 11-11-11

igår var en dator-fri dag. hamnade kvar i stan med mamma efter skolan, vilket det inte var tänkt. men det var trevligt. hälsade även på peter som har världens sötste katt. kom hem vid nio och då blev det crosstrainern direkt, dusch och hopp ner i säng.
imorse vaknade jag 07;14. hade alltså stängt av larmet. drog på mig det jag fick tag i och åkte direkt till bussen, men jag hann. snart ska jag åka och umgås med anna och nora. blir idol, och jag blir mer och mer fäst vid andré. haha
så fin :*

8 bilder på kul och okul saker.

1. random 2. nudelwok 3. linni 4. elin (linniälskare) 5. min nuvarande mobil (och bilden passade inte in eftersom den är tagen med systemkameran) 6. ica-cafe in elin & linneas ♥ 7&8. snyggisar på lektion (jag somnade senare under den lektionen, så är inte så pigg som jag ser ut)

copenhagen.

jakob har åkt till köpenhamn för att spela. det är väldigt kul faktiskt, det jobbiga är bara att det blir svårare att höras av. dock är han ju i sverige igen på fredag så det är ingen fara och nåt ynka sms kan man ju skicka om det blir kris. (som det antagligen inte blir, men man vill ju alltid skicka ett litet godnatt-sms när man annars alltid oftast sover med varandra)

nog om det, har kollat igenom psykologin och gör det kanske en gång till imorn på bussen. har alltså prov imorgon, sen har jag ätit kiwi & mjölk och druckit te. känns även väldigt tungt i benen efter springrundan. nu ska jag borsta gaddarna och lägga mig i sängen och läsa låt den rätte komma in (som för övrigt är ett boktips- brukar aldrig läsa böcker i detta stuk men denna var riktigt bra!) godnatt :*

my baby loves me when i'm down and out
my baby loves me when i'm up and shining
don't want to scare him away from me
oh, how i love him

ÖNSKELISTA

kommer antagligen utökas men såhär ser den ut än så länge. 1 månad + 6 dagar kvar tills jag är 18. känns sjukt, fyllde ju nyss 17. ojoj

det är en vanlig dag och jag har det bra.

en springtur, några situps + andra magövningar senare så gör jag ett ångbad för ansiktet och hoppar in i duschen. sen ska jag laga nudelwok. förbaskat fint!

tjarrå


sometimes we put up walls, to see who cares enough to tear them down.




lagom töntigt inlägg (söker lite empati)

har sådan sjuk jävla ångest. tappade min mobil i backen idag när jag stod och väntade på bussen (jag har såklart tatppat den 5323 gånger förut också) med displayen rakt mot asfalten, så nu funkar inte touchen. och ja, jag får sån jävla ångest när jag har sönder/tappar saker så jag nästan mår illa.
skolkade tillochmed 2 lektioner idag för det, dumt men jag har bra närvaro nu och snart ska vi ut på praktik så kommer ändå inte va nå problem med det.
ja, funderar på att åka till jakob redan nu även fast han inte kommer hem fören tidigast efter nio, men kan lägga mig i sängen och kika på film eller läsa så drar nog dit snart.
pusshejdå

wiho

pos1tive:  http://pos1tive.tumblr.com/

pos1tive.tumblr.com/

jag har vart och fyndat



hejhopp, jag har gjort en fin bild i paint. det är var jag köpte igår. och det är ju ganska sjukt att allt detta tillsammans blev 200;- när det egentligen skulle kostat över 800;-. skjortan är i manchester och den har jag viljat ha länge. puss på det

måndag.

pigg som en mört är jag medans jakob ligger och sover. antar att det är dels för att skoldagen inte var lång och jag hade sovmorgon och dels för att jag hållit igång och motionerat.
nu försöker jag planera skojigheter med fina tjejer. sen ska jag sova. puss.

föresten, känns töntigt när dem har fotbollsgala för herrar och damer samtidigt. så ser man bara hur tråkig damfotbollen är. men ja, fan vad jag gillar zlatan. godnatt

snyggaste elin kling.


never apologise for what you feel, it's like saying sorry for being real.




tar en promenad fram till bussen nu. heidå
(konstiga ögonen blev på bilden)

31

tjabba! söndag och har inte tänkt så mycket på att jag ska till skolan imorgon, känns onödigt. och faktiskt så fasar jag inte så mycket över att komma tillbaka till skolan, (kommer säkert göra det imorn) det blir ju snabbare jullov.
det första jag gjorde imorse när jag vaknat var att ställa mig på crosstrainern, tråkigt men bra. sen har jag bara legat och läst hela dagen. sen tänkte jag ta en promenad fram till bussen för att åka till jakob. idag har vi varit tillsammans i 31 månader. men nu är det käk! ska faktiskt äta lite julig mat- jansons frestelse, prinskorv, köttbullar osv. puss då



gullisen.

fan, han är ju bra gullig alltså. hittade så mycket kul på datorn så har inte kommit iväg till sängen ännu, men nu, nu ska jag bära in andreas till hans rum! godnatt :*

hemmakväll.

blev en himla lugn kväll, det borde man väl uppskatta. tråkigt dock när det är sista riktiga lovdagen. men har hunnit kika film med andreas och han somnade i min säng och ligger fortfarande kvar lilla gosgubbe.
sebastian och angelica var här och åt också förut idag, och nu på kvällen har jag ätit riktiga räkor med mamma och pappa, stora, goda och perfekta! haha, jag är en riktig räknörd. nu blir det te i sängen framför en film.

magic is something you make.

sitter och glor HÄR, drömmer mig till sommaren, kollar ut och börjar gråta.
men jag försöker peppa lite på vintern, blir ju ändå arton, kan ta körkort, det blir julafton, nyår, lov och sånt mysigt.

klev ur sängen tidigt idag också, runt halv nio. tog fel tid på bussen så gick en bit. sen gick jag hem från busstation i våla. skönt! har kört lite styrka och duschat. funtar på att göra lite te och lägga mig i sängen.
det låter som en bra idé just nu. puss

människor e onda när allting kommer omkring.



Jag höjer volymen och blundar vi kan höras imorrn
känns som att livet fick en nystart när vi började om
tycker att verkligheten inte e nå vidare ball
har aldrig tyckt att du e söt men jag föll för din charm
människor e onda när allting kommer omkring o
livet är en lott som aldrig någonsin är vinst på
bor i en tavla målad av någon blind
för här stämmer ingenting vill men ramen e fan skitsvår
att få loss så jag nöjer mig med
att glaset e fullt dom dagar mina tankar e med
och resten av tiden så kanske du får nöja dig med
att det blir som det blir att det e som det e för..


JAG HAR NOG ALDRIG SLUTAT TRO
ATT DET LÖSER SIG
LÖSER SIG LÖSER SIG
JAG HAR NOG ALDRIG SLUTAT TRO
ATT DET LÖSER SIG TILL SLUT


read my mind.

igår efter att jag gått på promenad åkte jag till jakob. blev massa mys eftersom han ska jobba hela helgen. skönt att gå upp halv nio imorse faktiskt. när jakob åkt städade jag hela hans rum noga som en liten överraskning. sen blev det bussen hem och jag känner att jag måste ta ett litet träningspass idag så inte kroppen lägger av utav allt skit jag stoppar i mig. ikväll ska jag till nora för idol och ev. en film. puss :*

min finaste.


DROG IVÄG PÅ 60 MINUTERS PROMMIS.


onsdagkväll.

drar igång tusen gånger starkare och äter lite godis och sparkling water!

hej och hå

har vart jättedålig på att blogga. men i lördags var jag hos jakobs mormor och morfar för att fira hans morfar. söndag blev en slapp dag och på måndagen drog jag till stan med alexandra. blev cupido och fick med mig en tröja + lite småsaker. igår så mös jag med vänner och idag följde jag med emelie till henne och drog en sväng på stan. köpte en bh utan att prova den och när jag kom hem märkte jag att den satt som ett smäck. det är väl det bästa! 50;- kostade den också så det var ett riktigt kap. nu ska jag mysa med mig själv eftersom alla andra är 18 och lever loppan. puss!
emelie saknar mina stora ögon, så varsågod. här är dom lite större iaf?

klicka på bilderna för att se vart jag får inspiration ifrån.


hang with me.

hade det väldigt mysigt igår med sara, emelie, anna, nora och lina. jag lagade mat åt mig sara och emelie och senare kom resten och då blev det fika följt av film (halloween från 07) med morötter och dipp. sen sov snarkarna sara och emelie kvar och jag bjöd dem på frullis, gick upp och bakade scones åt dem, det är dem värda!
min fina waterfall-fläta jag gjorde på nora. hihi

läskig kväll.

hallå där! tänke mest säga hej. har ju lov och därför använder jag inte så mycket av min tid till datorn. kan berätta om vad jag gjort senare. nu håller jag på att ordna en kväll men fina vänner. ska ha en skräck/halloween-kväll här hemma. ska försöka ta lite bilder. men nu måste jag förbereda lite. puss!



RSS 2.0