RÄKOR!!!!

ligger i jakobs säng och väntar på att han ska vakna. dks mysa lite med honom idag, och senare ikväll ska jag träffa mina tjejer för att sen äta massa räkor på scandic. hoppas på att det blir hur bra som helst, och det blir det antagligen. jag älskar ju räkor!! se bara så goda dom ser ut:


godnatt

fy, dags att borsta gaddarna och lägga sig i sängen, har inte nån lust att gå upp imorgon men man är väl så gott som tvungen. godnatt.

kul lärare jag har.



åh, charmig kille. & ja, jag tänder på unga killar som kan sjunga. haha, nej men ärligt talat, jag blir ju kär i både han och hampus!

har ont i halsen, fast det är inte så farligt, bara när jag sväljer så det går ju an. funderar på att lägga mig i sängen och läsa lite, vet inte om jag är trött, borde inte va det eftersom jag sovit flera timmar redan men, vill ju bara vakna imorgon utan utslag. (mycket prat om dem nu, men nu har dem även invaderat min mage. och lite på hakan/käken kul hehe.)

föresten, vill ni höra en kul kommentar min lärare la till mig idag? ja det vill ni!
jag sa att jag kanske skulle dra till skolsköterskan för jag har prickar på armarna.
då svarade hon med att : "ja, jag ser att du har i ansiktet också". haha, då la jag av en liten tyst komentar att det är nog finnar.

never apologise for what you feel, it's like saying sorry for being real.


drömmar.

drömde så mycket inatt, bland annat att jag och några vänner skulle till saras stuga men vi hamnade på ett läger och det var nåt terrordåd eller ett jävla oväder som satte fart, jag vet inte för jag hade precis gått in i ett hur.
sen drömde jag att jag hade lånat mammas hästskor, ni vet sådanna som är moderna nu som typ alla har? och så kom jag på när jag var i stan att dom kanske luktade hästskit

ja, det är sånt jag drömmer om när jag inte drömmer om ormar typ.

nu ska jag ta en dusch sen lägga mig i soffan, gött!!

trött dag.


måste jag se ut som en prickikorv? vad händer?
har ivarjefall sovit i tre timmar nu, fy17. blir ju bara segare av att sova. har lust att stanna hemma från skolan imorn men det är nog ingen bra idé. nu ska jag käka lite käk. puss

HAMPUS!



fuckili, min favvo åkte uuuuur. hoppas han kan bli ett wildcard!

Girl with a bird she found in the snow.

har utslag över hela mina armar. hade dessutom hur ont över bröstet som helst under delar av historia-lektionen idag. kan vara en allergisk reaktion eller något kanske. ryggen känns lite bättre i varje fall.

skrev prov idag i varje fall och det kändes bra faktiskt även fast jag bara pluggade igårkväll. hoppas på bra betyg!
sen tänkte jag säga att jag blir så förvirrad över alla ändringar som facebook gör hela tiden, när ska dem vara nöjda?

ja, det var nog det jag hade på hjärtat just nu, förutom att jag har en superlåt som alla borde lyssna på.
Iron And Wine – Boy With a Coin
& här en live version.

kroppsont.

idag känns min kropp helt fucked up' hehe. nej men seriöst. känns som att jag har sprungit maraton + huvudvärk till och från har jag haft också. känns lite bättre nu förutom ryggen. hjälpte nog med lite kladdcake.
dock måste jag ju sköta skolan nu för idag fick jag en csn-varning, SKIIIIIT också.

nu ska jag plugga lite till, skriva mer på kirre-recentionen som jag börjat på men inte gjort klart, dessutom har jag prov imorgon. pussss

i am i am i am i'm your destiny calling.



efter lite gott fika hos farmor intog jag denna position och läste ut kirre. (ett boktips där också, den är hemsk men ser jävligt tråkig ut.) sedan somnade jag. fyfabian så trött jag kände mig och känner mig även nu.
men snart blir det lax och potatis, låter ju gott! taggar till en grym skräcknight också, nice.

LÖRDAG!

lördag och en skräckfilm är påväg in i ett usb! ikväll blir det läskigt hos nora.
dock har jag fortfarande ont i huvudet fram och tillbaka. sover kanske hos jakob också.
det var nog det jag tänkte säga. ha en bra dag :*

lite saker jag skulle kunna tänka mig att få äta idag...


kvällen.

blev en bra kväll faktiskt. jag, sara, hannah & fia stannade hos palm tills halv ett ungefär. alla andra drog väldigt tidigt men vi hade mysigt endå. men några hekto lär man ha gått upp i varje fall. he he.
tror jag ska lägga mig i sängen nu, skulle behöva läsa men kommer säkert somna med boken i handen. imorn är det skräcknight. puss godnatt.

fina flätor.


jag gjorde fina flätor på elin idag. är faktiskt nöjd med fiskbensflätan.

ivarje fall, det är helg och gud vad skönt. har satans ont i huvudet men det får gå över för senare ska jag åka och umgås med en del från harbo-laget! blir massa svullelisvull.
föresten var det drygaste träningen dever igår och jag blev uttagen till match på söndag, vad jag tycker om det är ännu oklart. ciao!

YEHO, DET ÄR FREDAG!


(idas bild)

en liten fundering.

sitter här och funderar lite faktiskt, vilket inte händer ofta, inte när det gäller vettiga saker ivarjefall, fast detta är inte vettigt heller. MEN, jag bara undrar varför? varför ska det vara sån hysteri med att man ska sälja saker med sina föreningar hela tiden? det är sån stor grej, man måste ha nya saker att sälja hela tiden. just nu säljer jag muffinsformar OCH sverigelotter, 2 saker samtidigt. dessutom så säljer jag newbody med klassen.

och inte nog med det så säljer alexandra massa saker samtidigt. blir det inte lite mycket? varför säljer man inte bara bröd och kakor på torget längre? det måste ju vara det bästa. dock gillar jag newbody eftersom att det är en vettig grej att sälja och saker som folk behöver. annat är det med en kakburk för 50kr. eller kepsar som var det senaste alexandra sålde, och visst, inget fel med kepsar, men när det står östervåla flickor 98-99 på dem så känns det lite konstigt. vem vill köpa det? räcker det inte med att det står östervåla?

mer bröd och kakor på torget. det var det jag ville säga!


LIV OCH DÖD.

känns som det aldrig blir några ordentliga inlägg, känns som att jag är slö, gjorde nyss prov och lämnade in det halvklart, varför pluggade jag inte bättre?

jaja, är öm på båda fotlederna. fick nog endel smällar på matchen i söndags. men vad gör det, det försvinner snart. dessutom har jag ett vidrigt munsår som det kom var ifrån inatt när jag var upp på toaletten. (interesting? haha)
i varje fall börjar inte nästa lektion fören om 1 timme och 10 minuter så det blir segt detta. går nog och sätter mig i en skön soffa och läser lite ur kirre. puss

hehe

var ledig idag, väldigt skönt. nu blir det breaking news för att sedan tagga om för en ny men kort skoldag.

lalala...

matchen var helt okej. en förlust men vi hade ingenting att spela om så det var väl ingenting mer med det. fick göra ett mål också. nu är bara frågan om man ska fortsätta på fotboll. vad händer nu? jag vet ju liksom inte...

matchday!



hade en jättemysig dag/kväll igår men emelie sov inte över, fick låna hennes pad i alla fall så jag kunde roa mig själv. haha, har ätit smoothi, toast och kaffe till frukost. gott, men inte världens bästa innan match kanske? men får köra på en bra lunch innan jag drar iväg på samlingen till säsongens sista match! ciao

MASSHYSTERI


klicka på bilden för att få höra bra musik!

LÖRDAG!

sitter för tillfället i jakobs säng, ensam. han har precis farit iväg långt bort till umeå. men snart ska jag också fara hem, senare ska jag se på fotboll med eme och ida. sen ikväll ska vi umgås några stycken och eme sover hos mig, det var typ 3953 år sedan? jaja, måste på toa innan jag ska till bussen såååå. ciao!

FREDAG!

riktigt skönt med helg nu faktiskt. även fast jag bara gått tre dagar i skolan denhär veckan så är ju endå så trött på skolan. är uttagen till match på söndag också, hoppas jag orkar. nu ska jag gosa med jakob och imorn ska jag träffa vänner. puss


peopel cry not because they're weak. it's because they've been strong for too long.


chai-is.

jag gillar när små saker under dagarna kan göra en på bra humör. som idag, när jag gick av bussen då jag skulle till skolan var det ett litet barn som sa hej till mig. & jag som trott jakob skulle va upptagen flera helger i rad framöver, men han skulle tydligen inte göra någonting imorgon. det kan man vara glad över en hel dag. dessutom fick jag vg på min folksaga. sen var det ju ett + att jag fick i mig 2 koppar kaffe också, blir SÅ mycket piggare.

men sen finns det så himla mycket som stör mig. jag blir så trött på samhället, på folk och ja det mesta. borde inte störa mig så mycket men ja, jag har mens och det kanske är därför? eller så är det för att allt är så jävla tråkigt. alla ska va likadana och göra lika saker. dömma hit och dit, och vara arga/tjuriga över andras lycka.

det räcker nog där. fick sudda endel för jag vill inte va nån tjurpuppa. och det är jag egentligen inte heller, eller jo ibland. men jag är egentligen glad som människa men ibland tar saker kol på mig. däför gör jag en chailatte nu och ser på sex and the city. fyfan vad bra!

lOl

ibland vill jag bara skratta åt alla jävla människor.

föresten bion var bättre än väntat och sällskapet var grymt ofcourse. NU: te & satc! orkar inte sova fast jag borde.

I got something to say I killed your baby today and it doesn't matter much to me as long as it's dead.

fin dag, kort skoldag men en extra dryg ingalill och en mässa där man fick höra ordet fitta många gåner. sen traskade jag till emelie och lagade mat. sedan kom sara och vi köpte lite godis för ikväll blir det bio, jägarna 2.

kissssseeeeeeeeesssss :*

ETT LITET PROJEKT.

finns så mycket fina bilder från när jag vi var små, mest på mig och lovisa dock men det kommer bli fint dethär.man längtar ju tillbaka när man ser allting.

THE IDIOTS ARE TAKING OVER.

fy17 vad gött med ett nytt spotifykonto. 20 nya timmar och ingen låt är lyssnad på för många gånger.
det firar jag med en kalasbra lista. BRYSSEL RIMMAR PÅ KRYSSEL ENJOY!! nu ska jag städa vidare.

JUST NU: dricker kaffe & städar!!


torsdag.


jag saknar dig.

hemma idag också, men imorgon blir det nog skola. upptäckte igår hur hög frånvaro jag hade, har redan vart borta fem dagar. men det kan jag inte rå för. ska fortsätta se på sex and the city och senare ska jag träffa jakob. så ska vi nog se på jag saknar dig.


Vi bara dör ju så jävla mycket hela tiden.

Navid Modiri & Gudarna <- hade glömt detta. jävligt skönt att lyssna på ibland, bra/fina/kul texter.


Oroa sig inte för att vädret är grått
Oroa sig inte för nåt

För det
Ordnar sig med lite socker på
Världen den har alltid varit lika grå
Besvikelse följs av besvikelse så
varför inte bara hälla lite socker på


osv.




varför äger han mange makers?


Tack för att någon räddade låten!
synd bara att alla trettonåriga små killar ska klanka ner och lämna kommentarer som "vadå fest? ett jävla barnkalas....." och "du suger horunge!"

fint att slippa skolmaten ivarjefall.


dock var det pyttipanna och det är ju gott. fast detta vinner över pyttipanna ändå

the bed

hoppar ner i sängen igen tror jag. puss

fuckili

alltså fyfan, min hals blir bara värre och värre. vågar knappt gå och lägga mig heller för då blir det säkert bara en jobbig natt. kanske ska satsa på den fjärde stora muggen med te och sex and the city medans jag väntar på att min älskade ska ringa mig. min högst önskan nu är hans armar kring mig.

better together.

kvällen igår blev inte världens bästa, men vad gör det? har endå världens finaste vänner och världens finaste pojkvän så. men nu har jag superont i halsen, kan ha att göra med att jag spelade matchen utan att vara helt frisk. men jag överlever. får köra på te och halstabletter den närmsta tiden.
vill bara kasta mig i sängen för lite satc men först blir det käk. pus :*

Attitude! You got some fuckin' attitude.


idag är jag taggad på livet. det var mest det jag ville berätta. och det kanske är för att jag är så peppad på fotboll (hoppas bara inte det förstörs idag), och mina vänner är så bra och dem ska ge mig en asbra kväll. tack för det och lyssna på bästa låten just nu:


kulkul.

blev en skön dag trots allt. asgod smoothi till frulle. + att jag kokade kaffe och tog med mig. sen gick vi på teater i skolan och slutade tidigare sen träffade jag jakob och lina och drog till lidl, sen vidare till emelie, nu är jag fruit ninja master. jag tänkte att nu skulle jag städa men jag orkar f** inte. blir sex and the city istället. känner mig inte lika frisk som imorse så måste faktiskt vila så jag kan spela match imorn!!!! Pus

jeho?

sitter hemma hos jakob, vi båda är sjuka. känns ju surt, hoppas jag blir bra till på lördag bara. när det äntligen är kul med fotboll blir man sjuk. dock känns det bättre i halsen och näsan än igårkväll, men känns sämre i kroppen, helt seg.

jaja, borde kanske göra lite vettiga grejer när jag endå är hemma men sex and the city och breaking news med filip och fredrik lockar mer...

I FORGOT IT'S MOTHER'S DAY.

hej bejbis. ska snart dra fram till träningen, inte träna men det ska fotas, så ska jag få lite kosing av nora, prata med sara osv. det närmar sig lördag, och då är det inte bara match mot nordia, det är även roligheter hemma hos eme. kan ju inte bli så mycket annat än galet!

taggili-lista! -> I forgot it's Mother's Day.

some kinda hate.

jag tänker mycket, och ja, väldigt mycket på senaste. det finns så jävla mycket folk som är dumhuvuden. dem är närmare än vad man tror, det finns folk som vill förstöra så himla mycket för andra och inte bryr sig ett skit. man tycker ju såklart inte om alla människor men för det behöver man inte såra någon met flit? känslokallt är ordet.
blir så trött på samhället idag bara. har inget mer att säga just nu.


för att detta inte ska va ett tråkinlägg så lägger jag in en favorit från idol.

allting var så enkelt då.


young-n-reckless@tumblr
håret 

schuk.

hemma från skolan idag, ont i halsen. yeho. sex and the cita all day long.

yeye

har bakat en äppelpaj, tagit ett bad och nu ska jag sätta mig framför tvn en stund.
längtar redan till helg. men lång sovmorgon imorn så de är bra. pusss

SKÖNASTE VINSTEN!

kan inte riktigt släppa att vi vann idag. så galet skön känsla att slå ett obesegrat lag! inatt kommer jag sova gott. men först blir de nog breaking news. godnatt!

soft.

våla vann mot tifen. och oj vad insatt jag var i matchen. satt på fel läktare gjorde vi också men det gör vi jämt. nu är jag hos jakob och det blir nog en riktig myskväll, hemgjorda hamburgare sen chips och dipp!
är även nervös inför matchen imorn, har ju inte gått jättebra för mig på senaste, och åsunda är en viktig match. hoppas att vi är på topp!

när jag var liten...



FRULLIS.


slog till på en god frukost idag. bakade scones, gjorde smoothie och kaffe. bra start!

11.



fin jag var när jag var 11 år.
blev en bra kväll hos ida. nu ska jag nog lägga mig i sängen, funderar på sex and the city men kommer säkert somna. jaja, har inget mer att säga så godnatt.

elin pelin.


titta vilken fin vän jag har. jag tycker om dig och jag tycker om att prata med dig, du fattar och du lyssnar. och det är skönt att vi ändå inte vet allt om varandra även om det inte skulle göra nånting heller. puss på dig muppface.

hej vi går barn och fritid.


äntligen helg! har så gott som somnat varje dag i skolan denhär veckan, haft ont i huvudet och vart allmänt trött på allt. en stor kaffe idag gjorde susen + elin och sofia. tokisar!
denna kväll erbjuder fotboll hos ida, kommer bli fint och så hoppas vi på en sverigevinst! imorn är det derby som gäller och kvällen spenderas med jakob & söndag match. (eller? laget är ju inte uttaget än men...he he)

RSS 2.0