tisdag.

ibland känner jag mig som ett känslomässigt kaos, vad det nu kan vara, men ni förstår vad jag menar?. det har jag gjort de senaste dygnen. men nu känns det bättre. körde ett pass på crosstrainern när jag kom hem, ätit rödspätta till middag, som var riktigt gott och nu ska jag lägga mig i sängen med en superbra smoothie och papper och en bok. har omprov imorn. suck. men sen ska jag träffa mina vänner och fika lite. puss.

:*

livet suger ibland. tur att man har en bra pojkvän som tar hand om mig.

ava

I tell myself a little harmless lie,
The whole wide world is mine.


-


bejbis.

innebandyn va så där så jag drog hem och tränade lite istället och nu är jag redo att åka till nora för en bra kuell.

lördag.

sitter och dricker det sista av min smoothie, som för övrigt är den godaste smoothie jag gjort, dessutom den nyttigaste, så gott som bara frukt och bär. aja, igår så körde jag till sandviken för att kika på cup och för att få lite mera körvana. var segt att inte få börja köra hem fören klockan var 01.00 men det var det värt. alexandras lag gick vidare och dem ska spela mer imorn.

& idag ska jag på kalas hos nora som fyllde 18 igår. men innan dess ska jag fram till sporthallen för att kika på innebandy! (tänkte skriva bandy men då hade elin blivit förvirrad i guess)

bra torsdag

mår jävligt bra efter träningar som dessa även om det var kämpigt just för tillfället. har vart en bra dag i övrigt förutom psykologin som jag hatar för jag förstår ingenting men det är pågrundav min lärare. träffade emelie efter skolan, träffat min kärlek, köpt nya jeans och ja, nu har jag fått nog för idag. måste sova. pus

nya jeans!!!

weekday 100;-  (anna, det är snusdosemärke på bakfickan så nu kan du mobba mig också)(oj hehe, hade visst olika strumpor)

wtf.

jag som trodde jag höll på att bli sjuk eftersom att jag hade ont i halsen i måndags och igår, men idag var det som bortblåst så körde 20 minuter längre på crosstrainern - vad hände där liksom? känns skönt i alla fall, ska nog köra lite styrka innan jag hoppar in i duschen också.

sen blir det en lugn kväll, eller ska eventuellt städa lite men annars blir det nog one tree hill. puss

sorry i'm not rihanna i don't love the way you lie. hehe




gina tricot.

fyndade på gina tricot igår, detta plus matchande trosor till bh'n för 80;- fint.

tisdag.

ont i halsen, men ska kila till skolan snart. man får ju tydligen inte vara hemma när man är sjuk.

elefanter.

oh my god, världens finaste elefanter hittade jag. fan alltså, halsen blir värre. blir säkert sjuk, blää.
nu ska jag nog läsa ut zlatanboken och sen kika one tree hill. godnatt.

sommar, jatack!

bilder från tumblr


måndag igen.

då var det ny vecka igen. helgen varbra. kalas i fredags och i lördags var jag med jakob och hans vänner, drack öl och lyssnade på musik, sen blev det konstigt osv. söndagen blev mysdag med chips och dipp.

idag var det föreläsning där vi fick höra en riktigt intressant berättelse från en som satt i koncentrationsläger under andra världskriget, sen kikade vi bara på film resten av dagen, värt? kanske inte. när jag kom hem tränade jag lite. annars då? har ganska så mycket jag måste göra för tillfället. men jag kämpar på, för det är värt det i slutändan.
mår lite kontigt också, ont i öronen och det sticker i halsen, kommer säkert bli sjuk, jippi. nej, nu ska jag göra iordning lite te. puss
saknar att ha lektioner med er!!!!  (ida ser ut som en 10åring)

Men ärligheten, respekten, kärleken bara dog.


lördag.



vaknade sent idag, eller ja, halv elva. och jag gillar inte att vikna sent. drog i mig frukost och tränade lite sen har jag duschat, gjort inpackning, ångat ansiktet och haft ansiktmask.
och nu ska läsa zlatans bok äta apelsin, kiwi, mandel och dricka chailatte, gott att leva.

!


ikväll.

mysig kväll! god mat, god efterätt och bra sällskap. världens tråkigaste saker blir världens roligaste saker tillsammans med er. puss.

puss

tjabba. känner mig helt slut och har lit ont i huvudet efter denna dag med mycket buss+bilåkande. men ska dra iväg på möte+träning om några minuter så lär nog kännas bättre sen. imorgon är det kalas för lina. fan så mysigt!!

hej bejbis.

sovmorgon-väntan på buss som var inställd-skolan-vg på uppsats-hem-träffa brorsan som hälsade på-crosstrainer + styrkeövningar-dusch-te och one tree hill. bra tisdag faktiskt.


tisdag.

kissnödig, så nu ska jag gå på toa, sen ha historia, efter det blir det hemfärd. loveli.

livet.

fan alltså, det är så jävla skönt att träna. speciellt känslan efteråt. och dagen efter då man orkar mycket mer osv. känner att jag är på g. har hållt i bra senaste veckan, har fått motivation som fan och är bara pepp på livet även fast det är så mycket som egentligen drar mig bakåt. ska försöka hålla i dethär nu. och sen är det ju ett plus att man kan äta en godispåse med gott samvete.

hej måndag.

skolan gick lätt som en plätt, blev endast en film som var 28 minuter. däremot segt att bussen var sen så jag frös fötterna av mig. ska nog åka till harbo senare, träna och mysa med jakob. puss.

bög?

synd att man inte var på folkan. till skilnad mot alla andra skulle jag tycka det var kul att träffa andre. tycker det är löjligt att alla ska vara så jävla emot honom, kalla honom bög och så vidare, vad fan hade det gjort om han va bög? komiskt att man kan va så avundsjuk, eller är det för att dem vill att han ska va bög så att dem kan bli tillsammans? fattar inte.

jag har ivarjefall tränat idag, kollat syrrans träningsmatch som dem vann med 10 eller 11-0 och städat lite. ska försöka göra klart den nedrans bokrecensionen om bröderna lejonhjärta också, sen övningsköra lite. och senare åker jag nog till jakob om han kommer hem i tid. puss :*

rabbit.


geleråtta.

ska försöka träna lite, sen städa lite på mitt rum, innan jag ska träffa mina vänner för myskväll. like it.

jag gillar geleråttor. (bra bilder hehe)

mysmiddag.



träffade emelie, nora och lina efter skolan igår, emelie bjöd på mysmiddag, lax, pressad potatis, sparris och romsås. hur gott som helst. sen kom anna också och vi kika trailers och pratade. anna och nora åkte hem och vi andra körde på spontanitet och drog till williams men det var packat så vi hamnade på agave. så kan det gå.

tycker om er mina vänner.

nyancat

fint med träning. mindre fint med ett knä i låret men det var inte så farligt.
ska hoppa in i duschen och sen trycka i mig en apelsin. (som förövrigt är godaste frukten just nu)
jaja, nu märker jag att jag sitter och lyssnar på HELA nyan cat-låten.(okej, inte den 10timmarlånga då.) haha jag dör. puss


duktig.

känner mig riktigt duktig. har fixat skolgrejer två dagar i rad hemma. satte mig direkt i soffan med en kopp te (karolina har gjort den.) när jag kom hem och läste ut bröderna lejonhjärta. ska försöka mig på en recension också.

menmen, ikväll är det träning. till klockan tio! då brukar ju jag ligga i sängen. men det ska nog gå bra. blir ingen halkbana imorn i alla fall utan det blir nästa vecka, känns skönt faktiskt.
puss

bra dag.


my gad. får inte nog av henne, anja konstantinova.
jaja, har tagit en springrunda så nu ska jag hoppa in i ducshen, kör nog en ångning av ansiktet med ansiktsmask osv.

onsdag och skolstart.

skolan kändes lugnt. gick ju bara 3 timmar så är inte så konstigt kanske. fick dock lite ångest över alla rester + projektarbetet. men ska dra ut och träna en sväng nu sen ska jag fixa lite med det. känns skönt att vara pigg.

lovely!

köpte denna amazing jacket igår. stog och tvekade en stund, undrar varför, har ju kollat in den förr och priset var ju galet. glad är jag i varje fall. hihi puss.

bilder från i lördags. (mobilkvalité)

himla god mat!
finis
älskar skinnhandskar!
babys, tycker om er allihopa.

tjabba tjena.

har inte kunnat blogga de senaste dagarna. men imorn, då ska jag ladda upp bilder.
imorn börjar skolan igen. segt, men snart lov igen. fan alltså, snart står man där, arbetslös och jävlig. fattar inte att alla längtar. själv längtar jag tillbaka till högstadiet. haha. ha det bra. puss

lyssnar på lady gaga och ska snart till bussen.

hello. snart dags att kila till bussen. ska bara bädda iordning till ida lite. kommer bli en bra kväll. puss
föresten har jag twitter!!! https://twitter.com/#!/ileriksson

lördag.

ska slänga mig in i duschen för att göra mig iordning inför kvällens bravader, kommer bli hur bra som helst!
känns hur skönt som helst när jag tänker tillbaka på gårdagen och att vi vann cupen. gött!

hej anja konstantinova, jag vill se ut som du.


puss!

helt slut. vann cupen. skönt som fan. längtar till imorn då de blir resturang med tjejerna!
nu blir det one tree hill i nån minut intill jag somnar. godnatt då

torsdag.

tjabba rå. känns så himla skönt att intensivutbildningen är slut. har dock lite saker att putsa på innan jag är klar. idag fyller syrran år så ska käka god mat om en stund, men funderar på en promenad innan så att jag inte är för seg imorn då de vankas cup. på lördag ska jag träffa tjejerna, blir resturang och alkohol på nåt mysigt ställe. puss.

!


bilder från nyår.



home.

sååå skönt. får sova hemma inatt! & jag har tydligen gjort framsteg för idag fick jag beröm.
ska nog passa på att ta en promenad medan jag är hemma och städa undan lite. fick så mycket energi av att få åka hem. puss!!! :*

fyfan

v i l l i n t e å k a t i l l s a l a i m o r g o n o c h b o d ä r s j ä l v t i l l s t o r s d a g .
längtar tills jag är hemma på torsdag.

:*

blev tidig hemgång ikväll, halsen gör ont. men har haft det himla bra endå faktiskt. ska nog kika lite one tree hill nu. godnatt och gott nytt år!

(p.s, hatar raketer)

RSS 2.0